Сни

Ирина Галавина
Iду поволi.
Сприймаю долю,
Як подарунок.
Мов вiзерунок
Малюю мрії,
Що сердце грiють,
В своїй уявi.
Неначе трави
Шовковi й нiжнi
Менi, як лiжко.
Та небо синє,
Немов провину,
Проллє дощами.
I лише снами
Я маю вкрасти
Краплинку щастя,
Бо в них, неначе,
Тебе я бачу...


Володимир Волєгов "Солодкий сон"