гiрська рiчка

Гелена Смилянская
любов-ягілка —
смерекова гілка
неглибоке плесо,
швидкоголосе,
стрімкість з гір лопотить,
сила вод до нас біжить,
умий личко, Марічко,
цвіти радістю, моя птичко)

08'41
21.5.19