А я кохала..

Алевтина Скорая
А я кохала...
І в повітрі тихо
Дзвеніла пісня,
Її вирвав сум.
Зірки збирала...
Та вони на лихо
Пекли долоні-
Порожнини дум.
Несла зворотне,
Сипалось намисто
Та де шукать,
А десь у грудях
Серце променисте,
В кого спитать,
Чим горобина тішила,
З Птахами,
По бур'янах?
Краплини їх оздоби
Або мари
То тут то там.