Кожен з нас не раз в житт гр шив

Клавдия Дмитрив
Кожен з нас  не  раз в  житті  грішив,
Кожен ніс за це  якусь покуту,
Кожен за гріхи  і сльози лив,
А  може й злість за це якусь мав  люту.

Кожен з нас  не  раз  в житті  грішив,
Бувало це свідомо  й несвідомо.
І в церкві за гріхи поклони бив.
Що таке Сповідь – це не всім відомо.

Кожен з нас не раз  в житті  грішив,
Але про це   у той момент не  думав.
І довший час  з  тими  гріхами  жив,
І в одну мить про Сповідь хтось подумав.

Кожен з нас  не раз  в житті грішив,
Гріхи росли ,немов гриби  у  мосі.
І так  з  гріхами по життю хтось плив,
А хтось живе з всіма гріхами   й досі.

Кожен з нас не раз  в житті  грішив,
Ми  - люди , й це нам всім  властиво,
Та головне, щоб більше не грішив,
І без гріхів прожив далі щасливо.

19.05.2019 р.