Маяк

Любовь Дуля Шевчик
Навкруг вирують  сиві моря  хвилі
 А він посеред них, - мов постамент!
Ллє світло, як сигнал, на довгі милі,
Щоб шлях вказати в нелегкий момент.

І день і ніч стоїть він на сторожі:
Бо знає, що потрібен тут, ще й як!
Трагедія без нього статись зможе,
Важливу вершить  місію  маяк.

Отож, подібно маяку хай сяє ,
Наш промінь віри в  темряві гріхів.
Щоб кожен  , хто у темряві блукає,
Знайти дорогу в небеса зумів.

~ДЛВ~