Я-жiнка, я-мама, я-доня

Клавдия Дмитрив
Я – жінка, я -  мама ,  я -  доня,
Я та, яка прагне так жить!
Хоч вже  й сивина є на скронях,
Та це  - не завада  любить.

Я – жінка , я- мама ,  я -  доня,
Давно вже пізнала життя.
Воно ж бо на моїх  долонях,
І в ньому ще є каяття.

Я – жінка ,  я – мама ,  я  -  доня,
Помилки , як в всіх ,  в мене є.
Роки вже щораз далі клонять,
Й ,мов  павук павутину  снує.

Я – жінка,  я -  мама ,  я  -  доня,
Мов пташина в гнізді на гіллі.
Хоч вітер буває в погоні,
Та впевненість в моїм крилі.

Я – жінка ,  я мама ,  я  -  доня,
Яка прагне кохать і  любить,
Яка у  думках є в полоні,
Яка  прагне у щасті прожить.

20.5.2019 р.