Залишиться з нами школа

Васютович -Большакова Валентина
           Найкращі шкільні роки,
         залишаться з нами завжди!

Школа, рідна школа,
З нами назавжди.
Роки найкращі гарні,
Як зірки у душі!
Летіть слова від серця,
До рідних вчителів:
- Це було наше щастя,
Навчання в школі цій!
Яка велика радість,
Сказати вчителям:
- Спасибі Вам всім любі,
За віру й поміч нам!
За Вашу щедру ласку,
За теплоту душі,
За берегиню - школу,
За пізнання в житті!
Ми, наче  ті лелеки,
Здійнялися у вись!               
Вперед чекає вирій
І кличе в новий світ.
Прощання?! Ні, до зустрічі!
Вітання шлемо всі:
- Ніколи не забудемо!
Прийдемо знов сюди
Батьківськими дорогами
З долею в житті.
О, школо! Рідна школо,   
Низький  уклін тобі!