Оказiя

Поэт Закарпатья Василий Галас
Травень буремний.
Небо гуде.
Миру немає
в небі ніде.
Поре атлАси
блискавки ніж.
Гримає стиха,
далі – сильніш.
Паранормальні –
віхоли злив.
Хто ж це нам травня
так розізлив…

Травень 2019