Кохання

Наталия Рыбальская
Навіть почерк міняє нахил,
Навіть слово стає гучнішим,
Коли ділиш всі миті навпіл,
З тим, хто став для тебе ріднішим.

Навіть вмить відростають крила,
І стрункіша ствє постава.
Закохалась і полюбила –
Що чарівніше цього стану?

Барви знову густі, яскраві.
Сонця в небі стократно більше.
І кохання слова ласкаві
На папері складають вірші…