Не сумую...

Наталия Рыбальская
Не сумую, давно не сумую –
Що не робиться – все на краще.
Просто світ свій сама малюю,
Може іноді непутяще.

Нароблю помилок – закреслю
Олівцем не червиним –  синім.
Потім новий сюжет окреслю
Пір'ям лагідним журавлиним.

На світанні розв’яжу косу,
Щоб вітри її милували.
І піду по травичці боса,
Щоб ще довго мене шукали

У замріяних росах травня,
Біля річки в тумані теплім.
Знаю, там розквіта кохання,
На тонкому гнучкому стеблі.