не iдеальна жiнка завжди iдеальна

Ли Сандра
шукаєш ідеальну жінку
......
жінку, яка вміє віддавати,
жінку, яка любить тебе таким, яким ти є.
і може відкрито сказати, що хоче від тебе

жінку, яка пережила зневагу від тебе,
жінку, яка залишилась жінкою,
вона хоче відчувати, і відчути, щоб жити.

жінку, яка може сказати, що ти ідіот
або ти чудовий і вона тебе любить.
настане день, ти зустрінеш ту жінку,

в той день ти зрозумієш, що РАЙ існує,
і що вона не ідеальна жінка...
.. alors dansons...