Схилюся на колiна

Любовь Дуля Шевчик
Схилюся на коліна перед Богом,
Від серця помолюся в тишині,
Йому я розповім про всі  тривоги,
Бо вірю - допоможе Він мені.

Я  знаю - чує Бог маленьких діток,
І відповідь дає на молитви.
Скажу всім друзям: хочете радіти?
До Господа завжди моліться ви!
~ДЛВ~