Впечатление от картин. Укра нська вишиванка

Нина Петриченко
Ще не вмерла…
Бо соняшник сяє.
Ще не вмерла…
Бо серце тремтить.
Ще не вмерла…
Цар-птаха чекає,
Чи віщує, чи нас боронить?

24.05.2019

Ukrainian embroidery, oil on canvas, 70x60, symbolism, ©: Elena Lvovna Sokolova, 19.07.2017, (Українська вишиванка).