Ватигу ну гьанна!

Салим Герейбеков
1 к
Мурити дугьби хIейги
ХIела гьанна!
Тилади викIухIели
ХIергъири
Дила
Дила гъайра
Кьакьадешра
Амма хIуни багьи
Дигайра
Дишни гьанна! (2 раза)

Припев
АнцIухъунра, биур!
ХIейгахъис дигайра,
Ватигу ну
Тилади бирулра…
Чуйнара цIахварра хIела дигайли ну,
Гьарахъли кален гIур гьахIерикесли хIу!

2 к.
Ванзалис ва берхIилис
ДучIас гьанна
ХIед пешкешра дирути,
Далуйти
Дила,
ХIябкубтира,
Жагал гъайра
Амма хIуни багьи
ХIедучIас
ХIедра гьанна! (2 раза)

Припев
АнцIухъунра, биур!
ХIейгахъис дигайра,
Ватигу ну
Тилади бирулра…
Чуйнара цIахварра хIела дигайли ну,
Гьарахъли кален гIур гьахIерикесли хIу!
АнцIухъунра, биур!
ХIейгахъис дигайра,
Ватигу ну
Тилади бирулра…