Вишивала та спiвала...

Владимир Прохода
         Натхненням стала зворушлива розповідь про
          вишиванку, якій понад 70 років:

Вишивала та співала,
Пригортала до грудей,
В чистій річці потім прала
І не зводила очей

Від сорочки, що як доля,
Різнобарвні кольори!
Є на все Господня воля,
Жаль не знаємо  коли...

Промайнуть літа і роки,
Хтось одіне знов її
І до щастя зробить кроки,
Зачарують солов'ї...

Бо бабусі вишиванка
Подарунок на віки,
В ній онука, як панянка,
Що приваблює зірки....


  П.В.М.   16.05.2019г.