Чужа молитва

Юлия Квитко2
"Вдячна тим, хто любить мене і згадує постійно в молитвах...Навіть якщо я і не знаю про це. Просто знайте: Бог працює в моєму серці. По молитвах...;"Ю.К.
******************************

Я не одна в щоденних хвилюваннях.
Як часто чую любляче: "Молюсь!"
Почую - легшими стають страждання,
Я знаю: посилав людей Ісус.

Він бачив серце у важку хвилину
І стогін чув,крізь сльози, в час нічний.
Ти не покинув мене, Божий Сину!
Хоч було важко. "ХОЧ НА МІСЯЦЬ ВИЙ!"

А Ти так вчасно посилав підтримку.
А я й не знала...Думала : одна...
Робила за помИлкою помИлку.
А хтось просив за мене в молитвАх...

І не казав мені про це...Таємно
Творця просив мене благословить!
А й я не чула... Знаєш, як не дивно,
А в той момент ставало легше жить.

Якби ж я знала, як  мене любили,
І згадували часто, кожен день,
Коли в молитві Господа просили:
"Нехай спокійним день її буде!"

Чужа молитва. З вуст чужих лунала!
Бог в серці по молитвах працював .
І було мені добре, хоч й не знала:
В молитві хтось мене благословляв!