Навчiться дякувати Богу!

Юлия Квитко2
Нам би підвищення зарплат.
Нам кращі б для життя умови...
Все так, як років сто назад:
Народ бунтує знову й знову.

Нам все- не так. Всі - не такі.
І буде так завжди, повірте!
Розчарування ці - важкі,
А ними - сповнене повітря.

"Якби я був... - зробив би так...!"
В розмові чую я не вперше.
У вічність нас несуть літа,
Політика ж - питання перше...

І все - не так. Всі -не такі.
А егоїзм - страшна дорога.
О, люди, бунт свій припиніть,
Навчіться дякувати Богу!