абсурдик

Вера Деревьянко
Гонор жити не дає
Свій порядок задає
 гонориха обіймає
Жити правильно не дозволяє
 у проблеми затягає
І радіючи вбиває...
Грудна жаба
З нею  друже
До здоровя теж байдужа
 Страх і біль сестрички рідні
Мучать людей по обідні