Так ти сама - найкраща вишиванка..

Константин Матаков
            ***

Так ти сама - найкраща вишиванка
Що вишита природою і Богом
Чудовий дар - фатальна галичанка
Чи злагодить вона з єдинорогом?

І кров вирує часто королівська
На сцені гра - це пристрасті життя
Якщо існує тут краса франківська,
Те час є для блаженного буття

260519