Рiля

Лена Грама
Мої уста...уста моєї мрії.
Моє кохання.Біль.І мій ти жаль.
Мої роздуми,-хвилі у дозвіллі.
І серед сміху,-з'єднана печаль.

Моє життя,-в колисці світанковій.
Вечірнє світло,та туман в біду.
Моя рідня.До віку в моїй крові.
І я по їхнім венам також йду.

Усе мине. Усе пройде і згине.
Лишиться небо і свята земля.
Моя ти доле,що до мене лине.
Моя святиня,-чорная ріля.
 (Понкратова.О.В.)