Летят года...

Александр Шевченко 62
Роки летять, немов птахи -
У вирій, щоб не повернутись,
Нема за ними вже туги -
Треба із долею змиритись...

Бо кожний рік - то є сходинка,
Що нас до небуття веде,
І в тому лиш одна родзинка -
В раю, чи пеклі буде те?
 
26-05-19.