Весна

Клисак Олег Иванович
Весна. Та вже була.
Квітла та цвіла.

Було кохання і ревнощі були.
Їх хотіли ми перемогти.

На зраду йшли.
І совість прокидалась.
І іноді ти посміхалась.
Вже заросли наші стежки.

По яким ходили ми малими.
Дерева перетворилися в дрючки.
Діти стали вже старими.
Мені подобається все в тобі.
І розум каже, ще люби.