Теплосвiт

Иван Иванченко 2
                небесна жовта
                паляниця
                протерлась дощиком
                зрання

                шумливі
                рукасті деревниці
                залоскотілися
                вбранням

                будяками медовИми
                зудіє джмолик
                коло хати

                блохастик капловухий
                у тіньочку
                зубом клацнув
                в стрибунця

                дзьобами
                жваво-гамірливо
                небо
                чорносерпики гризуть

                під лопухами
                нявкунчик бубликом
                скрутився

                дивитись-марити
                сни про сірунця

                по-під тинами
                пузаниці-чотиринiжки
                запашную
                росяную зеленицю
                лагідно скубуть

                формасті
                дикі молодиці
                кудись до обрію
                замурзиків
                ведуть...