Серце сонцю вiдчиню

Елена Борисенко 5
Ой, крива - моя, крива,
Куди виведеш, небого?
Подаруєш мед-слова,
Чи терновую дорогу?

Знову зігнеш до землі,
Не даси розправить плечі?
Знаю, щастя там в імлі.
Вже готуюся до втечі.

З лабіринту болю, зла
Птахом зраненим злітаю.
Вихід з темряви знайшла.
Серце сонцю відчиняю.