Валошкi

Наталья Нестерук
Бацькаушчына-ты багацце...
Сiнь вазёр блакiтам ззяе,
Беларусь- маё ты шчасце,
Дзе душа мая спявае...

Пра радзiму,колер сіні,
Дзе валошкі расцвiтаюць,
I безкрайнiя далiны
Сонейкам ў душы iграюць.



------------------------



Край родной- моё богатство,
Синь озёр,блакит сияет...
Беларусь- моё ты счастье
Где душа поёт и тает.

Родина,где цветом синим
Васильки вновь расцветают,
И безкрайние долины
Солнышком в душе играют.



-------------------------
Я валошка,дачка Васi
Васiлёчка,Васiлька...
I краiна роднай мацi
Майму сэрцу дарага.