Биха жаваб

Салим Герейбеков
Дигайли бицIибси уркIи,
Бухъна хIебиур даиман
Ил кьяйда гIяламра бикIи
Нуни балули-гьар заман!

Припев
Дила дигайлис жаваб
Биха хIуни марлира,
Дила уркIила мурад
Дила уркIила мурад.

Далуйтани ну учIулра,
ХIед пешкеш дарес дигулра…
ХIуни илди иргъид или,
ВахъхIи нура хьуликIулра.

Припев
Дила дигайлис жаваб
Биха хIуни марлира,
Дила уркIила мурад
Дила уркIила мурад.

Гьуйчирад къарширикадли,
Дунъяра бирар наб алжан
Багьахъес гьанна дигулра,
ХIезир сар дила гIязиз жан.

Припев
Дила дигайлис жаваб
Биха хIуни марлира,
Дила уркIила мурад
Дила уркIила мурад.


Далай Тимур Хидирбековлис