Яке чаклунство лiвою рукою..

Константин Матаков
***

Яке чаклунство лівою рукою
Рожевий дотик
Вона тече покрита вся лускою
Суцільний опік

Примружені лише на миті очі
Як сонце вранці
Голомшила привабливість дівоча
Протуберанцем

260519