Alaturea mereu

Юрий Татомиров
       25.05.2019 год.
        К И Ш И Н Ё В
          (Mold.)
In varf de tei sclipeste luna,
Pe frunze stelele lucesc,

Iar ochii tai c-a-ntotdeauna,
Pe-ai mei iubit-o ii privesc.
 
Privirea lor atragatoare,
Se contopeste'ntr-un sarut...

Cu  mare dor si alinare,
C-a cand nici  nu s-au mai vazut.
 
Ce vis frumos,ce nostalgie,
Noi doua suflete plutim,

Cu dragoste si armonie,
Sub  bolta cerului senin.
 
In doi vom imparti iubirea,
Caci sant  al tau si esti a mea...

Cantand o viata fericirea,
Mereu vom fi alaturea.