Сiдае сонечко пiд вечiр...

Вероника Удовиченко-Ивашина
Сідає сонечко під вечір,
Тополі сонні, мовчазні,
То є краса, що очі плека,
Що вдень були такі сумні...
 
Є ще хвилина і яскравість,
Зійде в далекий горизонт,
Прищухне щебет й птича жвавість,
Край відійде в привітний сон...

Легенько плескаю в долоні,
Щоб не злякати  мить краси,
На тишу змінюється гомін,
А серденько стучить й стучить...
(Ніка)
Травень 2019

Фото автора