Ниможет-быть

Вальдемар Керенский
   -   You hate
      to  me                -  ?


   -  Dont like       -   ridespearssearsrse  -    of   Y o u

dont stuck-got  П
  waiting 
  for -  an  Antwort 

   
   Т i  m e  -      i s
ruling ъ

   Good-night-   amigo  -  Дватцать-2  года   -   с 

ни понял 

   То - Душанбе , , то - Ашхабад -   ,      то 

  0г-лы 
там-ъ

  Ubd    -  никогда ни
достигнут   :  -   ни марс ни луну 


   > Ю  - Angel is
you bring me down your wings  -    -  Get this  feel  had -    -  ever


            Be-fore