що про себе розкажу

Вера Деревьянко
Що про себе розкажу
Я радію не тужу
Із життям своїм дружу
Любовью щастям дорожу

Всім сусідам розкажу
Як навчилась я любити
Життям хорошим дорожити
І завжди з любовью жити...

Я приїхала в Одесу
Почуваюся принцесой
Я щаслива любі друзі дуже дуже

В морі я щодня купаюсь людським  щастям наповняюсь що родилася не каюсь...