Мiсяць на небi, зiроньки сяють... укр. нар. песня

Лариса Геращенко
Місяць на небі, зіроньки сяють,
Тихо по морю човен пливе.
В  човні дівчина пісню співає,
А козак чує, серденько мре.

Пісня та мила, пісня та люба
Все про кохання, все про любов.
Як ми любились та й розійшлися,
Тепер зійшлися навіки знов.

Ой очі, очі, очі дівочі,
Темні, як нічка, ясні, як день.
Ви ж мен1, очі,  вік вкоротили,
Де ж ви навчились зводить людей?
***********************
(Збірник «Струни серця» ,1985р)

Май, 2019г