Сонце низенько, вечiр близенько.. укр. пiсня

Лариса Геращенко
слова Івана Котляревського

Сонце низенько, вечір близенько,
спішу до тебе, лечу до тебе,
моє серденько!

Ти обіщалась мене вік любити,
Ні з ким не знаться і всіх цураться,
А для мене жити!

Серденько моє, колись ми обоє
Любились вірно, чесно, примірно
І жили в покої.

Ой як я прийду, тебе не застану,
Згорну рученьки, згорну я білі,
Та й нежив я стану…

******************************
(Песня Петра, пьеса «Наталка Полтавка»)
Кто помнить звонкий, незабываемый голос
Ивана Семёновича Козловского.
******************************
Май, 2019г.