Польоти двох Дорога в Високостi

Катерина Жебровська
Польоти двох… Дорога в Високості…
Торкання тіл у Небі й на Землі…
Один на двох – безмежний Божий простір…
Дві долі, що єднаються крильми…

Польоти двох… Життя – одна миттєвість…
Печалі і бажання – спільний світ…
Усе на двох – пісні, сюжети, теми…
Відкритий і Землі, і Небу Рід…

Польоти двох… І низом, і за обрій…
Довіра й незрадливість живлять кров…
Взаємовідчування… Поклик Волі…
Земля і Небо… Злети у Любов…

26.05.2019