Плаче Земля...

Валентина Пащенко 2
   Плаче Земля, сльози-дощі проливає,
   За що, чоловіче, ти убиваєш
   Мене молоду, красиву, багату?
   Йди, чоловіче, до рідної хати!

   Де ненька, де діти, кохання твоє...
   Що ж тобі спати, скажи, не дає?
   Шо ж ти серце моє розриваєш?
   А кажеш, що любиш, а кажеш, кохаєш...