Nic nas nie pokona!

Просто Дорота
Елена Каминская7

Непереможнi!

Можливо ми і втомлені, матусі особливі,
Бо сіємо любов свою, зерном багаті ниви!
Зернятка то є діточки, для нас - завжди маленькі,
Що тягнуться до сонечка, до рідненької неньки!

Можливо й заклопотані, у русі аж до ночі,
Турбуємося з радістю, щоб наших діток очі
Від посмішок, як вогники, не гасли, а палали,
І щастя, й подарунків у житті було б чимало!

Про біль сказати можемо, а можемо й змовчати...
Матусі особливі ми, бо й діти - незвичайні!
І дуже-дуже хочеться, щоб їх приймали всюди,
Щоб щирими, привітними були до діток люди!

Можливо ми й не зможемо для цього все зробити,
Останні сили витратим й здоров'я, тільки б діти
В добрі, в любові виросли, знайшли себе в країні,
Проміння б тепле гріло їх, плекало небо синє!

А матінки потрібні всім розкуті та веселі,
Гарнесенькі, усміхнені, щоб сяяли оселі
Від чар, краси! Щоб затишок і лад в родині кожній
Був прикладом! Матусі ми усі - непереможні!!!

http://www.stihi.ru/2019/05/04/2114



NIC NAS NIE POKONA!

Byc moze juz padamy z nog, niezwykle, dzielne mamy,
Bo, niczym rolnik ziarno, my- swa milosc rozsiewamy!
Ziarenka to dzieciaczki sa, dla mam- sa nimi zawsze,
Do mamy jak do slonka lgna- niezwykle dzieci nasze!

Byc moze zajec mamy w brod, w klopotach dzien przeleci.
Z radoscia sie staramy wciaz, by oczy naszych dzieci
Jak plomyk jasny lsnily, by nie gasly, lecz sie smialy,
By szczodry byl dla pociech los, by w zyciu szczescie mialy!

Mozemy swoj opisac bol lub go nie wspomniec slowem...
Wszak mamy z nas niezwykle sa i dzieci- nietypowe!
I jakze pragnie kazda z nas, by swiat ich nie odrzucil,
By spotkac sie udalo im zyczliwych, dobrych ludzi!

Byc moze zrobic nie da sie wszystkiego co potrzeba,
Oddamy zdrowie, resztki sil dzieciakom po to, zeby
Milosci im nie braklo, by odnalezc mogly siebie,
Dobrego serca promien czuc, nie widziec chmur na niebie!

A mamy- tak potrzebne wciaz- miec musza same sily,
Usmiechac sie, o siebie dbac- uroda zeby lsnily!
By zgodny dom, w rodzinie lad dla wszystkich dookola
Przykladem byl! Bo takich mam pokonac nic nie zdola!!!