Двадцять пять

Валенсия-Велиция
Тобі сьогодні знову двадцять п"ять,
Така розкішна, гарна, миловида,
Роки - роки, куди вони летять,
У всесвіт безкінечний очевидно?!

Моє дівча - мій скарб - моя наснага,
Для мене ти завжди дитя мале,
Моя підтримка, радість, рівновага!
Нехай же Бог всі блага тобі шле...

Нехай тобі не вадить моя доню,
Цвіти моя кровинко, процвітай,
Щасливою хай буде твоя доля,
Бо ти сама і є цей квіт розмай!