Травень

Марина Степанская
З-за хмар грім. Рими
Травневі прозорими
Краплями. Злива.

****

Злива грайлива
Босоніж калюжами
Грім - навперейми.

*****

Грім-розбишака
В шибки блискавицями...
Шибеник травень.