Земля кличе

Олег Кравченко 38
Філософствувать доволі!
Істин не шукай в імлі!
Ти – не раб чужої долі.
Без землі немає волі.
Смутки відлетять і болі
Лиш тоді, як ти у полі
Вловиш запахи ріллі.
     © Олег КРАВЧЕНКО

*  *  *
В качестве иллюстрации использовано фото Владимира Дубаса "Пахота".