Лайнюк

Поэт Закарпатья Василий Галас
* Увековечил златоуста
  Палюбия для истории.

Лайнюк гаркавий -
а як барона
його пильнує
держохорона.
Є й - хто слугують
всім апаратом.
Кінця немає
на нього тратам.
Лайнюк гелгоче
у зал сердито,
гарчить - живцем би
з'їв ерудита...
Червоне крісло,
баронські - паси.
А не пішов би!...
У свинопаси...

Травень 2019