Топа. Дайте, дайте щось смачненьке!

Елена Мисевич
Дайте, дайте щось смачненьке!
Я вже, бачте, не маленький!
Он як гарненько підріс,
Класні вуха, довгий хвіст.
Кур ганяю у дворі,
Галасую, сплю в норі,
Тобто в хатці у своїй -
В мене власний домострій!
Добре тут мені живеться:
Їжа вчасно дістається,
Тепло й тихо, як мовчу,
Втім, поважно я гарчу
І відлякую чужих,
Геть недобрих або злих.

Топа.

29.05.2019