Вiннiпух i завiрюха

Ильина Светлана Игоревна
У Вінніпуха стирчать вуха,
Які все чують на пів звука,
Але, задмуха зимно, завірюха,
Це не почують його вуха.

У зимку спатиме ведмідь.
І дивні сни переглядає,
Лягає в сон заздалегідь,
Як тількі в нас захолодає.

Він почина смоктати лапу,
Немов дитина замість соски,
Смакує дивну лапу-косолапу,
Хіба почує завірюхі відголоски?

Ильина Светлана
29.05.2019г