Просто поруч будь

Влад Селезнев
Чи знаєш ти, що щастя так реально,
Воно живе, мов подихом твоїм.
Ми поєднались з Музою ментально:
Кохання поєдналось разом з ним.

Що буде далі, долі лиш відоме,
Я серцю волю нині віддаю.
Твої обійми відтепер їй домом,
Люблю тебе, тебе боготворю...

Ти посміхаєшся, яскраві твої очі,
Обійми солодкі і поцілунків смак.
Я пам'ятаю всі майбутні ночі,
Чи закохався, скажу я твердо - так...
 
Життя бентежне і ми не винуваті,
Невпевненість змінила мою суть.
Але обійми з милою не втратив,
І я благаю: просто поруч будь...