Передлiття

Светлана Ганоцкая
Осипається цвіт акацій, сад без квітів,  зазеленів,
Весняне біле марево розтануло
як дим.
На яблунях вже кульками повис білий налив.
Сережками зеленими убрались вишні в літо.
До червня чепурилися, їм скоро червоніти.
На полі  колосками стримить пшениця й жито.
А ми удвох щасливі йдемо через весну.
Прямуємо у літо,  та осінь дощову.
А у саду заходиться піснями соловей,
І на душі щось  щемно , до ранку не заснути,
Доріжки стелить травень нам із шавлії
та  рути.