Здрастуй, Лiто!

Юрий Тригубенко
   
Я промовив уві сні:
«До побачення!»- Весні!
Ось і Літечко настало!
Соловейком проспівало
Нічку в темному гаю,-
кликав подругу свою.
Наче поруч, біля ганку,
аж до самого світанку!

Здрастуй, Літо! День дітей!
Сонце, наче Прометей!
Хай зігріє кожну душу,
за яку боліти мушу…
Я не бив своїх дітей.
Змалку бачив в них людей.
А малих любити треба,
бо вони - дарунок Неба!




01.06.2019 р.
Світлина з Ін-ту.