Двое аж суток бЕмоса,

Васыль Брыль-Кобзар
Ек бы впыкті млынце хотя п

І вот мы включылы снова
Sося, шо унічтоvыв.
Ха-ха! Куда v дівалас
Тая пак тіп програмка…

Ну, да мы очэнь-очэнь
Смачно упік прам гондычкы
І мікросовта оптіма, хо-хо!

А но с пар раз ны хочытэ
Гэ увключыць увдавОльСвіе?
Ібо sэ v трэ ключа вам
Гондычкы ексь узнаты Васьц.

Ну, а мы бестолковыjі:
Дэ шо такэ наjдёте мні?
Вот і пока маjструjімо хохмы.

Добрэ v 3ніруватыса
Прам у Мохровы батюшцы,
Ек то пак нахапатыса завтракав.

...відіш, мы дажэ ровыра
Запросто ладым ... с Козліком?