Не се надишахме

Петр Пенчев
Не се надишахме на тази хладна нощ.
Не успяха пръстите ни да се наговорят.
Устните превземаха по кожата ти площ след площ
с непозната до тогава скорост.

 Не се надишахме на тез прохладни нощи.
Въздухът от ноздрите изригва като Етна.
От чувствата опиянени сме като сархоши*.
Телата ни едно към друго в страст прилепнаха...

---------------------------------------------------------

*сархош(персидски) = пияници, опиянени от чувства

 25.04.2017 г.
3519 Б.Алекс.
Петр Пенчев