Душевный бунт

Карпенко Наталия
***
 - «Тіра мі су, тіра мі су»*… -
Так підсвідомість шепотіла.
- Ярмо депресії несу,
 почуй мене, здійми на крилах!

- Над світом підіймай мене, -
 набридла вже мені буденність,
бо так життя все промайне
в звичайнім клопоті щоденнім!

Моя душа зчинила бунт, -
вона давно хотіла свята,
хвилин щасливих і секунд
просила зовсім небагато.

Та я їй дати не могла
того, чого сама не мала;
якби ж я пташкою була,
то, може б , високо літала.

Та підсвідомість знов мені:
- спасіння є, це ж зовсім просто, -
цілющі радощі земні
для тебе -  у духовнім зрості!

Є світ мистецтва і книжок,
э музики чарівні звуки!
Нехай не часто – пиріжок,
кохання – близько від розлуки,

мистецтво ж – вічне, наче бог,
воно душі дарує крила!
Творіть із Музою удвох, -
я так давно цього хотіла!               
            
*Тіра мі су  - Піднімай мене вгору (Італ.)