Лiто на зупинцi

Поэт Закарпатья Василий Галас
Дива – ви будете у тім
зі мною згодні…
В село автобус нам підвіз
його сьогодні –
як і очікували всі
ми взагалі-то.
Автобус рушив – а село
вітало літо!..
Щоб запізнилося на рейс –
того ніколи.
Зі мною рушило удвох
побіля школи…
Першочервневий полетів
автобус далі.
А літо – пішки навпростець
у мрійні далі.

01 червня 2019