Ба хамсабакам Нумончон Турдиев. Мувашшах

Абдукаюм Мамаджанов
           НУМОНЧОН

   Надори аз Пошкент дусттар ту чое,
   Умеду орзуят бо ин дех пайванд -
   Макони кудакии пурмухтавое,
   Обрубахши шермардони зафарманд.
   Накарди ту чудо дехат зи кишвар,
   Чудосози набуд хосат аз аввал,
   Огах асти ту аз холи бародар,
   Ниходат доимо поку мукаммал.